Последователите им недоумяват, след като са толкова богати защо не са

...
Последователите им недоумяват, след като са толкова богати защо не са
Коментари Харесай

Те се обявиха за най-луксозното семейство в България, купиха си стар мерцедес и станаха за подбив

Последователите им недоумяват, откакто са толкоз богати за какво не са в крайник с времето и си купят да вземем за пример електрически автомобил Тесла, а не кола на дизел

С нова гъзарийка се похвалиха пиленцата от Монако Нина Димитрова и Боби Манекена. Семейството, което не стопира да нервира „ бедняците “ с първокласния си метод на живот още веднъж подсети за себе си в обществената мрежа като демонстрираха „ новото си бебче “ – черен Мерцедес S-класа.

Голямата първокласна облага бе снимана от пиленцето Нина Димитрова от всички вероятни страни, до момента в който обичания й мъж седи и баровее зад кормилото.

Луксозното „ бебче “ бе даже осветено от поп, за което заяви самият Жоро Манекена: „ Осветихме я, дай боже без повреди и единствено пари да вади “, споделя Манекена в обществените мрежи.

Последователите на първокласното семейство недоумяват, откакто са толкоз богати за какво не са в крайник с времето и си купят да вземем за пример електрически автомобил Тесла, а не кола на дизел.

„ Защо не EQS или различен електромобил, а дизел, който скоро се стопира от произвеждане?„, пита един от почитателите. А Жоро Манекена е безапелационен: „ Изобщо няма да го спрат дизела “. Честито! Истински баровец, европеец! – радва се различен почитател на пиленцата, въпреки да няма нищо баровско, а още по-малко европейско в това да замърсяваш природата с нездравословни излъчвания.

Пишман европейците Жоро и Нина надали си дават сметка за сериозната политика на европейските страни за ограничение на вредите от коли, а напълно скоро може и да се окаже, че тяхната нова гъзарска облага с дизел няма да може даже да премине през някои европейски градове.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР